Een professionele livestream tijdens je event? Neem contact op

CANSO (2020)

Civil Air Navigation Services Organization

CANSO – de Civil Air Navigation Services Organization – is de wereldwijde stem van luchtverkeers beheer wereldwijd. CANSO-leden ondersteunen bijna 90% van het wereld luchtverkeer. Leden delen informatie en ontwikkelen nieuw beleid, met als uiteindelijk doel de luchtvaartnavigatiediensten op de grond en in de lucht te verbeteren.

CANSO vertegenwoordigt de standpunten van zijn leden aan een breed scala van belanghebbenden in de luchtvaart, waaronder de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie, waar het de officiële status van waarnemer heeft. CANSO heeft een uitgebreid netwerk van geassocieerde leden uit de hele luchtvaartindustrie.

Deze leden komen eens per jaar samen in de Algemene Ledenvergadering. Met behulp van 15seconds (inhouse videoteam van LiveWall) en LiveWall Events heeft de editie van 2020 geheel online plaatsgevonden. Via een gestylde landingspagina werd de vergadering begeleid door het bestuur op drie verschillende locaties. Leden vanover de hele wereld konden de vergadering bijwonen, vragen stellen en stemmen via Legal Voting. 

Wanneer de leden niet aanwezig konden zijn bij de vergadering, is de mogelijkheid geboden tot vooraf stemmen. Via Legal Voting maakten leden gebruikt van vooraf hun stem doorgeven. Tijdens de live vergadering zijn deze stemmen in het systeem opgeteld bij de live stemmen. De uitslag werd bekend gemaakt en was direct bindend.