Een professionele livestream tijdens je event? Neem contact op

Live shows voor je livestream

Onze LiveShows zijn op maat gemaakte, interactieve online shows om je collega’s te enthousiasmeren en te verbinden! Breng online mensen samen met onze DigiPubQuiz, MuziekBingo, Let’s Draw of RadioShow! Neem contact op

DigiPubQuiz

Zin om hersens te kraken? Ga dan aan de slag met onze digitale PubQuiz. Dat kan in teams of juist individueel. Vanuit onze pop-up studio zorgen we voor triggerende Braintainment, in een show van 45 minuten. En natuurlijk kunnen we voor jouw organisatie gepersonaliseerde rondes verzorgen.

Door toevoeging van meerdere verbindende activities koppelen we deelnemers aan elkaar. Ze kunnen foto’s insturen, heatmaps maken door een selfie als afbeelding te plaatsen én worden 1-op-1 met elkaar verbonden door onze matchmaker. Zo brengen we mensen écht weer even met elkaar in contact.

Let’s Draw!

Pictionary, maar dan net even anders! Deelnemers tekenen op hun telefoon, inbellers raden wat de thuis-tekenaars maken. Het resultaat? Een avond vol vermaak om je collega’s, klanten, vrienden en familieleden met elkaar te verbinden!

Muziekbingo

Bingo kaarten klaar? Starten maar! Onze MuziekBingo is een unieke digitale bingo-show waarin we de deelnemers verrassen met diverse unieke activaties. Kom erachter wie jouw muzikale match is en speel een spannend bingo-spel met hits uit het heden en verleden. En dat allemaal digitaal!

RadioShow

De Live RadioShow van jouw organisatie! Samen stellen we in een interactieve radioshow een corporate playlist samen, interviewen we collega’s en klanten en spelen we diverse activaties. Natuurlijk boordevol muziek!

Ideaal als achtergrondmuziek tijdens je werk, voor vermaak bij de lunch of natuurlijk om te kijken met je team tijdens de VrijMiBo.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder! Contact