Een professionele livestream tijdens je event? Neem contact op

Fontys ICT Career Days

Fontys

De succesvolle samenwerking tussen Fontys en LiveWall Events gaat al een aantal jaren terug, toen we voor het eerst mee mochten denken en werken aan de invulling van de Fontys Career Days. Enkele jaren verder wordt deze samenwerking nog steeds doorgezet en wordt er iedere keer weer een succesvol evenement neergezet. Een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij het zowel in Tilburg als in Eindhoven plaatsvindt.

De Fontys Career Day draait allemaal om het verbinden van studenten met werkgevers en wordt er slim gebruik gemaakt van onze interactieve modules om deze kennismaking te faciliteren. Voor studenten een mooi moment om de partners van Fontys en wellicht daarmee hun toekomstige werkgevers te ontmoeten. Voor de Fontys partners een mooi moment om studenten, toekomstige stagiaires, afstudeerders en potentiƫle werknemers te ontmoeten.

Zowel bedrijven als studenten melden zich aan via het Walldo platform, waarna de studenten aan kunnen geven met welke bedrijven ze graag een speedmeet willen doen. Zo worden ze beiden aan elkaar gekoppeld en in een tijdslot ingedeeld. Iedere student ontvangt een persoonlijk programma met ticket via e-mail, zodat deze op de Career Day kan worden gebruikt als entreebewijs.

Was de speedmeet interessant voor zowel bedrijf als student? Scan de QR-code van de student en sla direct zijn of haar gegevens op!

Op de Career Day worden de bedrijven en studenten ingecheckt met de ontvangen QR-code. Op deze manier wordt de toegang gecontrolereerd en wordt er waardevolle data verzameld voor Fontys.Is deze toepassing ook interessant voor jouw evenement? Neem dan snel contact met ons op!